Vanaf € 135,00
In heel Nederland
Met dit opblaasbaar voetbalveld van 15x7 meter heeft u uren lang plezier. Het voetveld is om te bouwen naar eigen wens.
Vanaf € 40,00
Maarheeze
Lasergamen blijft een geweldige belevenis voor jong en oud. Ga de strijd aan met vrienden of familie op locatie naar wens. Dat kan zijn in het bos of een oud leeg pand!
Vanaf € 105,00
Maarheeze
Wij van Revando Verhuur beschikken over een grote hoeveelheid van survivalbanen en stormbanen die u bij ons kunt huren voor een gegarandeerd lage prijs!
Vanaf € 699,00
Simpelveld
Deze veilig gekeurde Bungee Trampoline leveren wij in heel Nederland, inclusief professionele begeleiding en verzekering.
Vanaf € 144,00
In heel Nederland
De afmeting van dit levend voetbalspel zonder bodem is 7 x 11 x 2 Meter en wordt geleverd inclusief voetbal, blower en toebehoren.
Vanaf € 110,00
Simpelveld
Huur nu voordelig dit spel pakket met 5 leuke spellen voor de prijs van slechts 4 spellen!
Vanaf € 155,00
In heel Noord-Brabant en Limburg
Wij bieden deze baan met skelters aan tegen een gegarandeerd lage prijs! De racebaan heeft de afmeting 15x6 meter en is inclusief 2 Ferarri Skelters. 
Vanaf € 174,00
In heel Nederland
Organiseert u een sport evenement? Of gewoon een kinderfeestje waarvan de jarige helemaal fan is van voetbal? Dan is de Panna Arena misschien wel iets voor jou!
Vanaf € 188,00 per arena
In heel Nederland
Wat is er nou stoerder dan veilig op elkaar inslaan terwijl je je evenwicht moet bewaren op een plateau? Nou niks dus! Je waant je in het oude Rome met het gloednieuwe gladiatoren spel met extra wiebel plateau.
Vanaf € 325,00
In heel Nederland
Enorm bekend onder jongeren. Gerrit de Brokkenpiloot vliegt rondjes op jacht naar munten. Elke speler bezit drie munten die hij moet beschermen door Gerrit de Brokkenpiloot op het juiste moment weg te slaan.