Vanaf € 174,00
In heel Nederland
Organiseert u een sport evenement? Of gewoon een kinderfeestje waarvan de jarige helemaal fan is van voetbal? Dan is de Panna Arena misschien wel iets voor jou!
Vanaf € 165,00
Groningen
Stormbanen zijn de sensatie van elk evenement of feest. Wij verhuren mega stormbanen tot wel 200 meter.!
Vanaf € 325,00
In heel Nederland
Enorm bekend onder jongeren. Gerrit de Brokkenpiloot vliegt rondjes op jacht naar munten. Elke speler bezit drie munten die hij moet beschermen door Gerrit de Brokkenpiloot op het juiste moment weg te slaan.
Vanaf € 295,00
Cuijk
Een rodeostier is en blijft een erg leuke toevoeging op een feest of evenement! Onze mechanische stier kent verschillende standen en is daarom leuk voor jong en oud.
Vanaf € 225,00
Groningen
Wind Amusementsverhuur onderscheidt zich door zijn service en flexibiliteit.
Vanaf € 5,00
Groningen
Wij hebben een zeer groot en variabel aanbod in Oud Hollandse spellen. Oud Hollandse spelletjes zijn zowel geschikt voor kinderen als voor volwassenen.
Vanaf € 135,00
In heel Nederland
Met dit opblaasbaar voetbalveld van 15x7 meter heeft u uren lang plezier. Het voetveld is om te bouwen naar eigen wens.
Vanaf € 188,00 per arena
In heel Nederland
Wat is er nou stoerder dan veilig op elkaar inslaan terwijl je je evenwicht moet bewaren op een plateau? Nou niks dus! Je waant je in het oude Rome met het gloednieuwe gladiatoren spel met extra wiebel plateau.
Vanaf € 15,00
Groningen
Wilt u een zeskamp organiseren of een leuke sport en spel middag? U kunt heel veel leuke opblaasbare spelletjes huren voor een geslaagde sport en spelmiddag.
Vanaf € 1.082,95
Akkrum
Jumpverhuur is hét juiste adres voor attractieverhuur, partyverhuur en tentverhuur!