Vanaf € 188,00 per arena
In heel Nederland
Wat is er nou stoerder dan veilig op elkaar inslaan terwijl je je evenwicht moet bewaren op een plateau? Nou niks dus! Je waant je in het oude Rome met het gloednieuwe gladiatoren spel met extra wiebel plateau.
Vanaf € 325,00
In heel Nederland
Enorm bekend onder jongeren. Gerrit de Brokkenpiloot vliegt rondjes op jacht naar munten. Elke speler bezit drie munten die hij moet beschermen door Gerrit de Brokkenpiloot op het juiste moment weg te slaan.
Vanaf € 135,00
In heel Nederland
Met dit opblaasbaar voetbalveld van 15x7 meter heeft u uren lang plezier. Het voetveld is om te bouwen naar eigen wens.
Prijs op aanvraag
Barneveld
Skippy-Rent verhuurt alle benodigdheden voor een feest. Vanaf de inrichting tot tenten. attracties, toiletten, licht en geluid etc.
Vanaf € 440,00
In heel Nederland
Er komt niks dichter bij het western thema dan een mechanische rodeo stier. Alle mechanische stieren van Happy Rent voldoen aan de Nederlandse eisen voor attracties op het gebied van veiligheid.
Vanaf € 135,00
Almere
Een groot feest wordt groots met deze spellen, Oudhollands en anders, de spellen breken conversaties los op ieder bedrijfsfeest en zorgen voor veel ongedwongen sfeer.
Vanaf € 174,00
In heel Nederland
Organiseert u een sport evenement? Of gewoon een kinderfeestje waarvan de jarige helemaal fan is van voetbal? Dan is de Panna Arena misschien wel iets voor jou!
Vanaf € 180,00
Simpelveld
Wij hebben 3 varianten voor u klaar liggen, deze zijn 14 meter, 18 meter en 50 meter lang! Dus voor ieder wat wils!
Vanaf € 295,00
Cuijk
Een rodeostier is en blijft een erg leuke toevoeging op een feest of evenement! Onze mechanische stier kent verschillende standen en is daarom leuk voor jong en oud.