Zoek hier

Op aanvraag
Amsterdam
Beleef de grandeur van vroeger in Grand Café Restaurant 1e Klas Amsterdam.
Prijs op aanvraag
Amsterdam
Met de catering van Kok op Stelten krijg je heerlijk eten, gemaakt met verse seizoensproducten en perfect passend bij jou en jouw feest. Met oog voor kwaliteit en detail wordt altijd iets bijzonders gemaakt.
Prijs op aanvraag
Amsterdam
Wij zijn de drank- en cateringspecialist met uitmuntende, professionele medewerkers. Cocktails, Champagne, Gin en Tonic of coffee vanuit een luxe Italiaanse Piaggio Ape, bij ons bent u bij het juiste adres.
Prijs op aanvraag
Amsterdam
Onze kracht? Service, creativiteit, flexibiliteit, aandacht voor uw wensen èn heerlijk eten. Omdat ieder event en elke opdrachtgever uniek is, bespreken wij uw wensen graag in een persoonlijk gesprek.
Prijs op aanvraag
Amsterdam
Ieder feest is gebaat bij overheerlijke cocktails. Zowel met alcohol voor de liefhebber, als zonder alcohol voor de zwangeren, de BOB’s en de geheelonthouders.
€ 195,00 per uur
Mogelijk in de randstad
Met 6 partyschepen in de volgende steden, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Leiden is BOOT10 de leukste en hipste feestboot verhuurder van de gehele randstad.
€ 25,00 per persoon
Amsterdam
Bent u op zoek naar waanzinnig lekker en ook nog eens verantwoord eten voor een feest of evenement? Dan is Padrón precies wat u zoekt!
€ 290,00 per uur
Amsterdam
De schepen hebben een volledig open dak in de zomer en zijn heerlijk verwarmd in de winter. Ze bieden plaats aan groepen van 20 tot 90 personen.
Vanaf € 24,50 per persoon
Amsterdam
Koken met smaak en passie en oog voor duurzaamheid door veelal biologische ingrediënten of vers van het land uit de regio.
Vanaf € 19,00 per persoon
Amsterdam
Sky's Kitchen is een jong cateringbedrijf in Amsterdam dat zich specialiseert in traditioneel Surinaams, Thais en Japans eten.

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner