starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Alle catering

Prijs
Kwaliteit
Service
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
8,8
Uit 61 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 61

Prijs
Kwaliteit
Service

100% kwaliteit en service, verzorgd tot in de puntjes

Mijntje ontzorgd! Haar vriendelijke manier van werken is professioneel, klantgericht en representatief. Haar soepen zijn ongelofelijk lekker en alles wordt leuk gepresenteerd. Aanrader!

vrijdag, 21 februari 2020
Prijs
Kwaliteit
Service

Van begin tot eind, van organisatie tot uitvoering een hele goede ervaring! Wij hebben een heel feestelijke 50-ste verjaardag kunnen vieren met al onze genodigden.

Een hele fijne service en geweldig fijne smaken met bijbehorende presentatie! Wij werden getipt en tippen graag een ander!

vrijdag, 14 februari 2020
Prijs
Kwaliteit
Service

Mijntjes' maakte het feestje bijzonder. Zoals altijd geweldig lekker! Iedereen bijzonder tevreden.

Een 50e verjaardag bijzonder willen maken is met het inschakelen van Mijntjes' catering zeker gelukt. Mijntjes' dacht prettig mee over wat bij ons en de gelegenheid paste. De soepen waren zoals altijd geweldig lekker, zo ook alles dat er bij werd geserveerd aan allerlei soorten brood, kaas, worst, jam, stroop, e.d. Presentatie stijlvol en leuk. De soepplank en vaker wat kunnen nemen zorgen voor dynamiek. De gasten en wij vonden het zeer geslaagd, voedzaam, lekker en origineel. Kwaliteit!

zondag, 26 januari 2020
Prijs
Kwaliteit
Service

In een woord geweldig!

Na het eerste contact steeds snel en super vriendelijk geholpen. Meedenken en adviseren was heel fijn en het eind resultaat was in een woord geweldig. Heerlijk vers en mooie smaken echt Surinaams en toch voor alle mensen, 32 stuks wat wils. Super!

zondag, 8 december 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Top service en eten was heerlijk!

Voor mijn werk een catering geregeld voor een collega die voor ‘t laatst was. Het eerste telefonisch contact met Airis was al heel prettig. Er wordt goed naar je geluisterd en het Indische eten was heerlijk. Airis en haar man weten wat service inhoudt. Je hebt het gevoeld alsof je ze al jaren kent. Dank daarvoor en tot een volgende keer!

zondag, 10 november 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Simpelweg geweldige low-carb-kwark-fruit-taart voor 60 man op kantoor

Even een Whatsappje en er staat ogenblikkelijk een traktatie op tafel. Een heerlijke gezonde low-carb-kwark-fruittaart waar 60 collega's binnen 15 minuten wel raad mee wisten. Goede communicatie, super service en heerlijk en eerlijk product.

dinsdag, 15 oktober 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

top sevice!

top service en top kwaliteit, prijs zeker vergelijkbaar met het kwaliteit.

donderdag, 26 september 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Het eten is heerlijk en de service is top. Ze luisteren echt wat de klant wilt en gaan daarmee gelijk aan de slag!

Meerdere malen hebben wij nu eten besteld bij 2tasty. Het is heerlijk. En alle vrienden nemen altijd de visitekaartjes mee omdat iedereen zo enthousiast van het eten wordt.

Een hele dikke aanrader!

maandag, 23 september 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Top catering!!!

Ik heb aan 2 tasty uitbesteed voor een kinderverjaardag. We kozen Surinaams eten. Oh wat waren ze verrukkelijk! Je proeft dat eten met liefde is gemaakt. Ook contact met Airis en haar man verliep goed en ze zijn heel vriendelijk. Bedankt Airis en team voor heerlijke eten.

woensdag, 18 september 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Top dag

Stroopwafelkraam goed verzorgd. Op tijd en service was helemaal naar wens!

maandag, 5 maart 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Kerst kraam goed verzorgd

Uitstekend verzorgde kerstkraam bij ons evenement en iedereen kon lekker genieten van een warm drankje.

woensdag, 31 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Top catering !

Goedemorgen Airis en Menni,

Buitengewoon, veel complimenten en zal jullie zeker aanbevelen.
Dankjewel voor de goede zorgen.

Vriendelijke groet,
Helga

woensdag, 31 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Super!

Super geregeld mooie schalen met heerlijke hapjes. Drinken genoeg en lekker biertje. Tap gratis in bruikleen partytenten allemaal erbij.

donderdag, 25 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Perfect!

the perfect combination of healthy and yummy :)

donderdag, 25 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Top catering

Fijn om mee samen te werken en fijne bruiloft gehad.

donderdag, 25 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Onze complimenten

Alle gemaakte afspraken zijn tot volle tevredenheid nagekomen. Van onze gasten hebben we ook vele complimenten gekregen over het eten de organisatie en logistiek.

woensdag, 24 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Thanks

Jeroen we hebben genoten van je gerechten. Bedankt voor alles.

woensdag, 24 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

1 woord: Heerlijk

Super bedankt voor al het lekkers :-)

woensdag, 24 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Cocktails

Op mijn 50e verjaardag op 30 april heeft Richard ruim 4 uur lang bij mij thuis cocktails gemaakt met fantastisch succes! Zelfs bierdrinkers gingen over op de cocktails. Ik wilde iets speciaals en dat was dit zeker. Top bartender en een aanrader voor iedereen die iets meer wil dan de standaard feestjes.

woensdag, 24 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Damn wat lekker

Damn wat kunnen die gasten lekker eten maken. Nieuwe dimensie voor mij aan BBQ. Ga kijken of ik het ook zelf kan en zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik hun eten op heb...

dinsdag, 23 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Lekker gegeten

Heerlijk gegeten en mooi aangekleed.

dinsdag, 23 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Thanks

Heerlijke toevoeging geweest voor ons event afgelopen december.

vrijdag, 19 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Leuke dag gehad :-)

Bedankt voor jullie inzet. Zonder jullie was de dag niet zo geslaagd geweest.

vrijdag, 19 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

60e verjaardag

Wat heb ik genoten van jullie culinaire verrassingen op mijn 60e verjaardag afgelopen zaterdag!

Ik was samen met mijn gasten erg onder de indruk van het heerlijke menu en de mooie presentatie.

Jullie bescheiden aanwezigheid in mijn kleine keukentje heeft deze dag extra mooi gemaakt. Hartelijk dank daarvoor!

vrijdag, 19 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Koffie smaakte fantastisch!

Altijd aandacht voor een mooie bak koffie en gemaakt door iemand die het leuk vindt om goede koffie te serveren.

woensdag, 17 januari 2018

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01