Aankleding
Voor de perfecte aankleding

Zoek hier

Ballonnen, Dansvloer, Statafels, Tenten en veel meer!

Een feest of evenement, hoe groot of klein het gezelschap ook mag zijn, wordt al snel een succes als de aankleding er feestelijk en goed verzorgd uitziet. Kies daarom voor gezelligheid, mensen zijn hier gevoelig voor en garandeerd blije en tevreden gasten.

Hier vind je de perfecte aankleding om jouw huis, tuin, kantoor, hal of zaal tot de gedroomde feestlocatie om te toveren, wat voor sfeer of thema je ook kiest!
Van een warm ontvangst met een uitnodigende dansvloer en prachtig gedecoreerde tafels die precies de juiste sfeer uitstralen tot palmbomen die het tropisch aankleden.

TIP VAN DE MAAND!
Vanaf € 14,46 per heater
Stralingsdiameter: vanaf 2 tot 4 meter
Wij verhuren in de provincies Gelderland, Utrecht, Overijssel, Noord-Brabant en Flevoland!
Geeft u een feest tijdens een wat kouder seizoen? Of houdt u het feest buiten in de avond, wanneer de temperatuur toch net iets lager is dan aangenaam? Dan zijn onze heaters de beste oplossing.
TIP VAN DE MAAND!
Vanaf € 36,00 per ballonnenpilaar of balonnenboog
Mogelijk in alle kleurencombinaties
Mogelijk op elke locatie!
Heeft u een feestje of partij? Wij kunnen alle versieringen voor u verzorgen van ballonnen tot complete zaal decoratie.
TIP VAN DE MAAND!
Vanaf € 32,50 per palmboom
1 tot 100 palmbomen
Mogelijk in heel Nederland en België
We verhuren een ruim assortiment palmbomen, allemaal leverbaar in diverse hoogtes. Onze verhuur mogelijkheden zijn enorm omdat wij een dochterfirma zijn van kweker-importeur Brabantpalm. Hierdoor hebben we een constante aanvoer van mooie en sierlijke palmbomen en een breed assortiment tropische en mediterrane bomen & planten.
TIP VAN DE MAAND!
Vanaf € 45,00 per tent
Tenten in de formaten 4x6 m, 4x8 m en 6x12 m
Wij verhuren in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe!
Waarom zou je een geslaagd feest in het water laten vallen? Dat is helemaal niet nodig. Zet een partytent op en je zit altijd goed.
TIP VAN DE MAAND!
Tafels vanaf € 18,00
Diverse statafels, barren en buffettafels
Mogelijk op elke locatie!
Elko Rentals heeft een breed assortiment steigerhouten meubilair. Steigerhout is tijdloos en toepasbaar in vele mogelijkheden, van bruiloften tot bedrijfsfeesten.

 

Prijs op aanvraag
Minimaal 35 personen per uur gescand
Geef relaties niet alleen iets tastbaars in handen. Geef ze een belevenis! MOMENTIZE verbindt mensen, creëert en legt onvergetelijke momenten op een unieke manier vast.
Prijs op aanvraag
Vanaf 10 personen
All-in partycatering mogelijk in Drenthe, Friesland, Groningen en Overijssel.
Wij verzorgen al ruim 20 jaar de beste en leukste feesten, tuinfeesten, bruiloften, recepties, jubilea en catering op locatie.
Prijs op aanvraag
Verschillende groepstenten, festivaltenten of vakantietenten
Mogelijk in heel Nederland!
Kapitent is het adres voor de huur van bedden, groepstenten, chalets en Festihutten voor uw evenement. Voor zowel particuliere als grootschalige feesten en evenementen verzorgen wij slaapaccommodaties met alle bijbehoren zoals beddengoed en inrichting.
Vanaf € 29,00 per ballonnenboog of pilaar
Meer dan 15 verschillende modellen!
Wij verzorgen o.a. ballonnenpilaren of ballonnenbogen in Hengelo en de rest van Nederland.
Met een mooie ballonversiering wordt ieder feest een vrolijk feest. Geef kleur en sfeer of versterk het thema met een toepasselijke ballondecoratie. Huwelijk, verjaardag, kinderfeestjes, babyshower, geboorte of jubileum, voor iedere gelegenheid zijn er talloze ballonversieringen.
Vanaf € 5,00 per m2
Tot maximaal 100m2 aan dansvloer!
Wij verhuren dansvloeren in heel Nederland!
Een feest is pas echt compleet met een echte dansvloer. Maak van jouw feestlocatie een discotheek en zorg voor een avond vol dansplezier!
Vanaf € 24,00 per tapinstallatie
Wel 15 verschillende tapinstallaties
Wij verhuren tapinstallaties en barren in heel Nederland!
Elko Rentals beschikt over een breed assortiment van tapinstallaties, werkbuffetten en spoelbuffetten om van uw feest een succes te maken!
Vanaf € 20,00 per verwarming
Verschillende verwarmingen / terrasverwarmers mogelijk
Wij zijn gevestigd in de regio Weesp en Amsterdam maar verhuren in Noord-Holland, Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.
Breng warmte op iedere gelegenheid met een goede verwarming. Een te koude omgeving is niet bevorderlijk voor de gezelligheid. Zorg ervoor dat de temperatuur in orde is en de gasten in een aangename en comfortabele ruimte kunnen bewegen. De juiste heater voor iedere gelegenheid.
Vanaf € 48,00
Verschillende formaten
Wij verhuren in het zuiden en zijn gevestigd in Cuijk!
Wij verhuren stormbestendige ALUHAL tenten en pagodetenten in diverse lengte- en breedtematen. Wij passen de maat aan, aan uw locatie!
Vanaf € 125,00
3 verschillende tenten
Binnenkort een verjaardag of ander feest? Dan kunt u wel top kwaliteit tenten gebruiken! Van pagodetenten tot stretchtenten.
Vanaf € 120,00 per tent
Vanaf 4 x 6 meter
Mogelijk in heel het Noorden van het land!
Wij verhuren professionele partytenten met brandvertragend doek. De tenten kunnen worden geleverd in diverse lengtes en breedtes. 

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner

BedrijfsuitjeFamiliedagVriendenuitje Kinderfeestje