Aankleding
Voor de perfecte aankleding

Ballonnen, Dansvloer, Statafels, Tenten en veel meer!

Een feest of evenement, hoe groot of klein het gezelschap ook mag zijn, wordt al snel een succes als de aankleding er feestelijk en goed verzorgd uitziet. Kies daarom voor gezelligheid, mensen zijn hier gevoelig voor en garandeerd blije en tevreden gasten.

Hier vind je de perfecte aankleding om jouw huis, tuin, kantoor, hal of zaal tot de gedroomde feestlocatie om te toveren, wat voor sfeer of thema je ook kiest!
Van een warm ontvangst met een uitnodigende dansvloer en prachtig gedecoreerde tafels die precies de juiste sfeer uitstralen tot palmbomen die het tropisch aankleden.

 

Vanaf € 35,00 per tent
30+ verschillende tenten
Afhaallocaties: Abbenes, Amersfoort, Amsterdam, Breda, De Goorn, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Liessel, Mijnsheerenland, Reeuwijk, Rotterdam, Steenbergen, Utrecht en Venlo
Diverse Easy Up Tenten, Partytenten, Pagodetenten en Aluhal/ Eventpaviljoenen. Mogelijk op elke locatie in bijna heel Nederland!
Vanaf € 195,00 per tent
Diverse maten tenten
Afhaallocatie: Zwolle
Wij verhuren stertenten (starshade) voor bruiloften, openingen of voor de luxere feesten. De prijs van de stertenten is incl. opbouw. Hier komt nog wel het bezorgen bij op. Bij interesse of vragen, vul onderstaand formulier in. Wij hebben uiteraard ook alle goederen die u verder nodig heeft voor een geslaagd feest!
Vanaf € 32,50 per palmboom
1 tot 100 palmbomen
Mogelijk in heel Nederland en België
We verhuren een ruim assortiment palmbomen, allemaal leverbaar in diverse hoogtes. Onze verhuur mogelijkheden zijn enorm omdat wij een dochterfirma zijn van kweker-importeur Brabantpalm. Hierdoor hebben we een constante aanvoer van mooie en sierlijke palmbomen en een breed assortiment tropische en mediterrane bomen & planten.
Vanaf € 55,00 per partytent
Tenten in diverse maten
Afhaallocatie: Liessel
Diverse afmetingen partytenten, geschikt voor elke activiteit! Daarnaast kunnen wij ook de volledige inrichting van de tent verzorgen!
Vanaf € 50,00 per tent
18 verschillende formaten
Afhaallocatie: Leidschendam
Verhuur van Partytenten vanaf 3x3m. Diverse afmetingen mogelijk en door het koppelen van onze tenten zijn ook zeer grote tenten mogelijk
Vanaf € 40,00 per attractie of partytent
100 verschillende attracties
CE Attractieverhuur is een jong bedrijf met ruim 100 verschillende attracties. U kunt bij ons terecht voor springkussens, stormbanen en verschillende spellen. Ook verhuren we partytenten om het compleet te maken!
Vanaf € 70,00 per partytent
Beschikbaar in de maten: 3x3 m, 4x4 m, 5x5m en 6x3m
Afhaallocatie: Weesp
Regen of zonneschijn, in een tent zit je altijd goed. Laat tijdens je feest of evenement in de buitenlucht niets aan het toeval over en zorg dat je gasten zich helemaal thuis voelen met een dak boven hun hoofd.
Vanaf € 1.446,00 per podium
4 stuks beschikbaar
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland
Een opvallend design gecombineerd met een zeer snelle op- en afbouw, dat zijn de kenmerken van onze opblaasbare podiumwagen. Met een nuttig vloeroppervlak van 41 m2, vloerhoogte van 110 cm en een clearance van 4,5 mtr geeft ons opblaasbaar podium u alle ruimte voor optredens, promotie acties of andere publieke inzetten.
TIP VAN DE MAAND!
€ 595,00
Onbeperkt foto's drukken
Mogelijk op elke gewenste locatie in heel Nederland!
Feestbooth is een geweldige toevoeging aan ieder feest! Ga het hokje in en kies uit kleur, zwart-wit of sepia en begin met het maken van foto’s. Kies uit de leuke bijgeleverde accessoires om het foto’s maken nog grappiger te maken.
Vanaf € 45,00 per tent
Tenten in de formaten 4x6 m, 4x8 m en 6x12 m
Afhaallocatie: Leek
Waarom zou je een geslaagd feest in het water laten vallen? Dat is helemaal niet nodig. Zet een partytent op en je zit altijd goed.

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner

BedrijfsuitjeFamiliedagVriendenuitje Kinderfeestje